miercuri, 17 august 2011

Baza Spotiva Sinaia

Baza Sportiva Izvor-orasul Sinaia
Teren multifunctional: fotbal, baschet, volei.
In curtea scolii Principesa Maria.

Rezervari: 0726.574.688
0726.134.416

miercuri, 6 iulie 2011

Transport Rutier


SC TRANSPORT URBAN SINAIA, efectueaza servicii de transport public de persoane in interiorul orasului Sinaia.La cererea dumneavoastra putem efectua transport catre orice destinatie din tara,dar  si din afara acesteia.Va punem la dispozitie microbuze, autobuze si un autocar, toate dotate corespunzator unui transport adecvat de calatori, conduse de soferi experimentati atestati medical si profesional

Telegondola Sinaia

  Sinaia este cu certitudine cea mai valoroasa si cea mai polarizata statiune de pe Valea superioara a Prahovei, cunoscuta mai ales datorită importanței sale turistice.
   Fata de alte statiuni, Sinaia poate fi vizitata in toate anotimpurile, reprezentand modul optim de petrecere a timpului liber, de relaxare, de practicare a unor hobby-uri sau in interes de serviciu.
  Un obiectiv turistic important al orasului il reprezinta telegondola Sinaia.
  Instalaţia, fabricată de firma austriacă Doppelmayr – lider mondial in domeniu, este una dintre cele mai noi si performante instalatii pe cablu din Europa si din lume.
  Telegondola a fost dată in funcţiune in decembrie 2007 şi este prevăzută cu un număr de 34 gondole, fiecare putând transporta 8 persoane.
  Capacitatea maximă de transport este de 1700 pasageri pe oră, iar gondolele sunt prevăzute cu buzunare exterioare pentru aşezarea schiurilor.